L’Auditori Teulada Moraira arranca la seua temporada escènica amb l’estrena de l’òpera “La Bohème”

L’Auditori Teulada Moraira obrirà amb força la seua nova temporada escènica, que comprén des d’octubre de 2016 a gener de 2017, amb l’estrena nacional i internacional de l’òpera “La Bohème” el 14 d’octubre, i oferirà al llarg d’estos mesos actuacions musicals, familiars i infantils, teatre, recital de piano i Ballet de Moscou, entre moltes altres més.

El president de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira i alcalde, Carlos Linares, i la directora, Maite Serrat, han donat a conéixer hui abans els mitjans de comunicació la nova programació que continua amb la mateixa línia de programació eclèctica pensada per a tots, de qualitat i ajustant-se a l’austeritat marcada per estos temps.

La directora de l’Auditori ha manifestat que s’ha treballat, com sempre, “buscando la millor qualitat per a este espai cultural i per al seu públic amb actuacions de major renom comercial i altres que juntes sumen la qualitat que es requiere”, igual que la imatge de la portada d’esta edició és una fotografia nocturna de José Guillem, presentada en el Concurs Fotogràfic Auditori Teulada Moraira del 2014, que es realitza conjuntament amb el Fotoclub L´Andragó.

Quant a la nova temporada, el president ha realitzat un recorregut per totes les actuacions previstes que “siguen l’objectiu marcat per esta Fundació d’arribar a tots els públics possibles i dinamitzar l’activitat cultural en la nostra localitat i comarca”. Per això, arranquem amb força divendres que ve, 14 d’octubre, amb l’estrena nacional i internacional de l’òpera “La Bohème” de G.Pucccini. img_2197

Una producció de la companyia lírica Òpera 2001, coincidint amb el 120 aniversari de l’estrena de la mateixa en Torí en 1896.

El diumenge, 16 d’octubre, presentem un teatre ple d’humor i de contingut humà « Els Monòlegs de la Vagina » a càrrec de tres actrius de la comarca, Rosa Català, María Mes i Nydia Crespo sota la direcció de Toni Ferri.

Eve Ensler, actriu estatunidenca, va escriure la primera versió d’aquesta obra el 1996, després de realitzar un seguit d’entrevistes a més de dues-centes dones.
Aquestes entrevistes giraven sempre al voltant del sexe, relacions amoroses i violència domèstica.img_2198

L’estrena de l’obra va transcórrer el 3 d’octubre de 1996 a Nova York. Després de passar per diferents formes i idiomes, un grup de joves del Fort Pienc vam decidir adaptar-la a les nostres circumstàncies, enllaçant-ne la temàtica amb la lluita feminista cada una duem a terme, tant en les diferents militàncies com en el nostre dia a dia.

El nostre debut va tenir lloc a la VIII Calçotada del Fort Pienc, representació que ens va constituir com a grup i ens ha dut a diferents actes i festes populars. Des de llavors, la nostra adaptació als Monòlegs ha anat evolucionant, incorporant i modificant el contingut i la forma de l’espectacle, per tal de poder arribar al màxim de persones possible.

Finalitzen el mes d’octubre, el dia 22, amb el nou espectacle de CantaJuego « Viva el meu planeta », amb doble sessió, a les 16 :30 i 19 hores, amb una temàtica destinada a tota la família destacant els valors de la sostenibilitat, l’atenció del planeta, l’amistat i el treball en equip, ha recalcat el president de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira.img_2199

El mes de novembre serà el torn dels actes programats per l’Agrupació Musical Cultural de Teulada per a homenatjar la seua patrona Santa Cecília, ha comentat Linares, per la qual cosa el dia 12 tindrà lloc un concert de « Música de Cambra » a càrrec dels músics solistes de l’agrupació. Mentrestant, el dia 18 de novembre, els assistents podran disfrutar d’un concert de la Banda Juvenil de l’Agrupació teuladeta i la Banda Juvenil de la Unió Musical d’Ondara, i el 19 de novembre se celebrarà el tradicional Concert de Santa Cecília davall la batuta del seu director, Rafael Pascual.

img_2201

Dins del producte cultural/turístico propi de l’Auditori Teulada Moraira, el Festival Internacional de Piano, comptarem en esta temporada con dos concerts, el 20 de novembre, “Recital de dos trompetes i piano”, en el que Cristià Ibáñez Pérez, trompeta solista de l’Orquestra Simfònica de Radiotelevisió Espanyola, Jorge Oliver, trompetista de Teulada, que ha cursat els seus estudis superiores a Zuric i Adolfo García, en el piano, delectaran al públic con un gran programa musical. I el segon concert serà el 24 de novembre, on es pujaran a l’escenari d’este Auditori las bessones Naughton per a oferir un recital de piano a quatre manos.”

img_2202

Seguint amb la nova programació, en el mes de desembre i dins de la Campanya de Nadal “Regala entrades Auditori Teulada Moraira”, el diumenge, 11, arriba el musical familiar i infantil “D´Artagnan i els tres mosqueteros”, una original proposta i posada en escena que captivarà.

img_2204

I, de nou, el Ballet de Moscou es concentra en dates nadalenques, els dies 18 i 19 de desembre, amb la representació de “Cascanueces” i, el 23 de desembre, “Concierto de Navidad” a càrrec de l’Orquestra Jove de la Província d’Alacant (OJPA) , ha especificat Linares, el qual ha agraït a esta formació la seua col·laboració amb este Auditori i a la Diputació Provincial d’Alacant.

img_2205img_2206

Tanquem la programació amb un espectacle familiar, el dia 7 de gener, concert “Star Wars, sent la fuerza” a càrrec de l’Orquestra Simfònica UCAM, que farà repàs a la música de John Williams i amb una posada en escena espectacular amb naus espacials, androides, i els personatges més importants d’esta saga, que interactuaran amb el públic. “Todo un espectacle de llum, color, música i moltes sorpresas”, ha afirmat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *