Miguel Ángel Serra, guanyador de l’III Concurs Fotogràfic Auditori Teulada *Moraira “Arquitectura i escultura: Una mirada a l’espai”

En aquesta edició el leitmotiv era la relació entre l’arquitectura del Auditori i l’escultura de Quico Torres realitzada amb el material de Krion solid surface de Porcelanosa. Un certamen inclòs dins del projecte del Auditori Teulada Moraira Trilogia3Arts, que va explicar com convidada especial amb la fotògrafa Bàrbara Allèn, més coneguda com Ouka Leele, Premi Nacional de Fotografia en 2005.
El concurs, celebrat durant els dies 1 i 2 d’octubre, van participar un total de dotze persones, els qui durant aqueixos dies van ser creant la seua pròpia obra d’art fusionant l’escultura de Torres amb l’arquitectura del propi Auditori.
Una gran cita amb la fotografia, arquitectura i escultura on els participants optaven a una modalitat de fotografia sense retoc.
El Jurat compost per Bàrbara Allèn, l’escultor Quico Torres, l’arquitecte i cap d’Estudis d’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UPV, Iván Cabrera, el professor de Fotografia, Pepe Mengual i Paco Catalá gran aficionat al món de la fotografia va decidir que la imatge guanyadora fóra la presentada per Miguel Ángel Serra.
La fotografia presentada per Pablo Mulet Ivars va obtenir el segon premi per la capacitat de les expressions de la peça en un context d’arquitectura dinàmica i no evident, i el Accésit local va recaure en Marin Dugandzic, on el Jurado va destacar la capacitat de la mirada indirecta dels elements: arquitectura, escultura i personatge.
El lliurament dels premis va tenir lloc en el transcurs de l’acte de presentació i inauguració de la mostra “Diàleg entre l’espai i les formes” de l’escultor Quico Torres a càrrec del president de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira i alcalde, Carlos Linares, l’artista Quico Torres i el president de Fotoclub l’Andragó de Teulada, Pere Sala.
cal destacar que les imatges guanyadors de l’III Concurs i algunes de les quals es van presentar estan exposades en la sala d’exposicions al costat de l’exposició de Quico Torre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *