“Música de cambra i Solistes” de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada.

Dissabte, 12 de novembre, concert de “Música de cambra i Solistes” de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada

Un concert, que arrencarà a les 19hr, i es dividirà en dues parts. En la primera, els espectadors podran gaudir de la posada en escena de diversos músics solistes, en concret Tomás Bozga, Amparo Pedro, Cristina Vallés, Jorge Oliver i Héctor Andrés acompanyats al piano per Óscar Trashorras interpretaran diferents peces.
I en finalitzar, serà el torn de Música de cambra amb la participació de 29 músics de la AMCT conformats en grup de metalls, Ensemble 2015, Ensemble de Fagoes i Grup de Percussió, els qui oferiran un programa musical de gran qualitat tècnica.
La festivitat en honor a Santa Cecilia 2016 continuarà el cap de setmana vinent, en concret, el 18 de novembre, a les 20:00 hores amb el Concert de Banda Juvenil de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada i la Banda Juvenil de la Unió Musical d’Ondara i el dissabte, 19, a les 19:00 hores tindrà lloc el Concert de Santa Cecilia.
El president de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira, Carlos Linares, ha convidat a tota la ciutadania en general al fet que acudeixi als actes programats i que gaudeixin d’ells, ja que any rere any aquesta gran família els prepara amb molta il·lusió i dedicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *