Passejada “De Benissa a Gata per la via del tren”, este diumenge 20 de novembre

Aquest diumenge, 20 de novembre, serà la segona passejada del cicle DESCOBREIX LA NOSTRA COMARCA 2016-2017, amb una ruta novedosa que anirà de Benissa a Gata per la via del tren, aprofitant que ara no funciona
aquest servei ferroviari.

A les 8.30 h s’eixirà caminant des de l’aparcament del Col·legi Públic Manuel Bru de Benissa fins a l’Estació del Tren de Benissa, on s’inicia el camí seguint les travesses de la via fins a Gata.

Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Pere Cabrera. La distància és de 11.50 km, la duració aproximada és de 3 hores i 30 minuts i el desnivell de pujada és de 150 m. La tornada serà en autobús reservat, a càrrec dels participants, per la qual cosa, les places seran limitades.

Per a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al tel. 965 731 313 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 12 h del divendres 18 de novembre. Per a l’assegurança d’accidents gratuïta que es fa als participants, es necessita que faciliten en el moment de la inscripció, el nom complet, el núm. de dni i el núm. d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar llanterna, roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten el gos, que vaja nugat.
Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima passejada es realitzarà el diumenge 18 de desembre de 2016.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *