Pastís de Moniato 2016 amb nous horaris per a conciliar la vida familiar i laboral

Benissa llança de nou enguany el programa “Pastís de Moniato” amb l’objectiu d’oferir una alternativa lúdica i didàctica per als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, durant les vacances nadalenques.

Com a novetat enguany cal destacar que s’amplien els horaris per a facilitar la recollida fins a les 16.30 h., similar a l’horari escolar, per a aquells pares i mares que ho necessiten. Per tant, l’horari d’entrada podrà ser a les 8 h. o les 9 h., depenent de si s’opta per la guarda matinera o no; i l’eixida podrà ser a les 14 h., a les 15.30 h. o a les 16.30 h., amb l’opció de menjador per a les eixides vespertines. També cap la possibilitat de participar en activitats soltes, reservant-ho amb antelació.
L’empresa SEM serà l’encarregada de dur a terme els tallers infantils que donaran començament el dia 23 de desembre i es perllongaran fins al 5 de gener.

Les inscripcions podran realitzar-se en el Casal Jove (C/ Francisco Sendra, 2, 1º) de forma presencial el dia 14 de desembre de 9 a 13 hores; per telèfon al número 673397454 o per correu electrònic a semclinic2@gmail.com fins al 16 de desembre.

A més, la regidoria de Joventut, a través del fullet que ha editat, dóna a conèixer totes les activitats que ofereix l’ajuntament durant les dates nadalenques: Mercat de Nadal, Exposició Targetes Nadalenques, Concert de Nadal de la Coral Benissenca, Audicions de l’Escola de Música, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *