Penya Roja Festival tot un èxit de participació i organització

El passat dissabte es va celebrar a verger el Penya Roja Festival esdeveniment de música en valencià que va congregar la quantitat esgarrifosa de 3000 persones.

L’organització ha destacat aquest fet per la data celebrada, ja que són moments d’exàmens i la majoria de seguidors es trobaven en ells.

El lloc i l’organització del festival va estar molt encertat sense cap accident durant tota la nit.

Cap a les 21:30 començava el concert obrint el teló els de la marina Smoking Souls, que ja ens tenen acostumats a un directe potent i ben treballat, quatre membres en formen aquesta banda emergent que aquesta collint èxits hagi per on van.

Després va arribar el torn dels d’Ontinyent Auxili, amb el seu reggae comercial presentant en la marina seu nou treball “instants Cremant“.

El moment més esperat de la nit La Raiz presentant per primera vegada a la comarca el seu nou i reeixit treball Entre poetas y presos, de principi a fi el públic va acompanyar cantant cadascuna de les seues cançons, fent vibrar el recinte durant tota la seua actuació.

Des de la Safor concretament de Gandia arribava el rap / electrònic de la mà de Zoo aquest col·lectiu musical ha collit en tan poc temps de la seua existència èxits per tot el País Valencià i Catalunya.

La cirereta del pastís va ser Train To Roots grup italià conegut en l’àmbit internacional que passeja el reggae allà per on va.

Una nit memorable i molt reeixida per als amants de la bona música.

 

 

2 comments

Get RSS Feed
    • Alexandre

      Tens tota la raó. Ja està tot corregit. Esperem que aquesta errada haja depreciat el mínim possible la nostra intenció; difondre l’activitat cultural del nostre territori en la nostra llengua. Una forta abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *