Programa “No estigues sol en Nadal” 2016

Un any més la Conselleria de Benestar Social engega un programa dirigit a les persones majors vàlides, que viuen soles i que, per diverses circumstàncies, no tenen familiars propers amb els que compartir les festes de Nadal.

El Programa consisteix en uns dies d’estada gratuïta en un hotel des del 23 fins al 27 de desembre, incloent-hi serveis i activitats diverses, així com sopar especial de la Nit de Nadal i dinar de Nadal.

Per a poder gaudir del programa s’han de reunir els següents requisits:
– Ser major de 65 anys o ser pensionista amb 60 anys complits.
– No patir trastorns de la conducta
– Valer-se per si mateixos per a les activitats de la vida diària
– Que visquen sols amb la impossibilitat de reunir-se amb familiars o amics.

Les persones interessades poden sol·licitar-ho en el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa, C/ Bilbao núm. 6, prèvia cita al telèfon 965731197. El termini per a presentar sol·licituds és fins al 31 d’octubre.

img_2699

Programa “Menjar a Casa”

Aquest programa consisteix en el lliurament diari de menjar – de dilluns a divendres- en el domicili propi a les persones majors que per la seua especial situació tenen dificultat per a la seua nutrició.

Per a l’admissió en el programa es requereix reunir uns requisits:

– Tenir una edat igual o superior a 65 anys, i majors de 60 anys en situació de dependència. També persones amb discapacitat majors de 18 anys
– Necessitar el servei, acreditat per mitjà de l’informe mèdic i l’informe social.

Les persones interessades poden dirigir-se al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa, c/Bilbao, núm. 6, prèvia cita al telèfon 965731197.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *