PROJECCIÓ DE CURTMETRATGES CANDIDATS ALS PREMIS LGTBI – HARVEY MILK

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull, este pròxim dijous dia 6 d’octubre a les 12:30h, una projecció de curtmetratges de temàtica LGTBI; serà en l’Aula Magna. Es tracta dels curtmetratges que opten als Premis ‘Harvey Milk’ que organitza Independence Gai Associació. Un total de sis curts candidats que ja han sigut valorats pels membres del jurat dels Premis i la fallada del qual es donarà a conéixer en la Gala d’entrega de premis del 5 de novembre en el Teatre Serrano de Gandia.

Estos són els curtmetratges candidats als Premis ‘Harvey Milk’ que es projectaran en el Campus: -La xica de la barra, de Javier Ortiz (València) -Un conte real, de Donen Muñoz i Paula Dallas (València) -solitaris, de Rubén Montero (Barcelona) -La Balena més solitària del món, d’Álvaro M. Dobaño (Barcelona) -Pero…, de Floren Abad (Madrid) -valents, d’Esperanza Mendieta (Saragossa)
A la sessió de projecció assistiran els directors i part de l’equip dels curts La xica de la barra i Un conte real, que parlaran de la seua obra. A més d’estos curts candidats als Premis LGTBI ‘Harvey Milk’, es projectaran curtmetratges d’animació cedits pel Festival Internacional ‘Cortoons: -iúlia, d’Antoine Arditti. -The dancer and the crow, d’Iris Moore. -Mindtease, d’Iris Moore. -Flamingo Pride, de Tomer Eshed.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *