Quico Torres presentarà en el Auditori Teulada Moraira la seua obra realitzada en Krion

L’escultor benisero, Quico Torres, inaugurarà el divendres, 4 de novembre, en el Auditori Teulada Moraira la seua primera exposició en la província d’Alacant d’escultures realitzades en Krion que, sota el títol “Diàleg entre l’espai i les formes ”, recopilarà les seues últimes obres en aquest material de nova generació que ha desenvolupat Porcelanosa.
La mostra s’inaugurarà a les 20 hores a càrrec de l’artista i el president de la Fundació Comunitat Valenciana Auditori Teulada Moraira i alcalde de Teulada Moraira, Carlos Linares, en un acte on es donaran a conèixer als premiats en l’III Concurs Fotogràfic.
Aquest acció s’engloba dins del projecte Trilogia3Arts, una idea del Auditori Teulada Moraira, entorn a la fusió entre diferents disciplines i amb un nexe d’unió, la recent obra de l’escultor realitzada en Krion, un compacte mineral de gran puresa, elegant, sensual i capaç d’adaptar-se a qualsevol situació.
Segons explica Quico Torres, és la primera vegada que es presenta aquesta exposició en aquesta comarca de la Marina Alta, “una obra inspirada en el Mediterrani, font continua en tota la meua trajectòria”. “Modele les meues escultures pensant en ell i a tot el món que li envolta, ho concebo com un diàleg entre el mar i l’obra”, afirma.
Per a l’ocasió, ha escollit un total de vuit escultures realitzades en Krion blanc i una en negre amb diferents formes suggeridores i dinàmiques. Els eteris dissenys realitzats amb aquest material connecten de forma immediata amb l’espectador, atraient la seua mirada en primer terme per a després despertar les seues emocions, comenta Torres.
“Diàleg entre l’espai i les formes” romandrà obert al públic fins al 28 de desembre en horari de dimecres a dissabte, d’11:00 a 13:00 hores i de 18:00 a 20:00 hores.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *