SMOKING SOULS TRENCA BARRERES AMB EL LLANÇAMENT DEL NOU TEMA DE «CENDRA I OR»: MURS

El nou treball d’Smoking Souls «Cendra i or» (Propaganda pel Fet, 2017) s’avança disposat a colpejar els escenaris d’arreu l’estat. Amb el llançament del primer tema Vida, un clip que experimenta amb conceptes i interpretació narrativa, deixaren absoluta constància de la qualitat que aquest grup valencià ha assolit en pocs anys. Hui, els de Pego fan un pas més enllà amb la presentació d’un segon tema pertanyent a «Cendra i or», Murs.

Murs parla de barreres en una era tecnològica on les xarxes socials han transformat les relacions personals acurtant les distàncies i empresonant identitats. Amb llums de neons, estètica heretada dels 90 i actitud desenfadada, el clip ha estat rodat en un indret amagat de la comarca de la Costera, un poliesportiu abandonat.

El grup de la Marina Alta treballa constantment per trobar noves sonoritats i estímuls que els ajuden a no estancar-se en un únic estil. Jugar i experimentar amb nous ritmes, mètriques i sonoritats que viatgen des del pop, la música disco o el latin, sempre portant-ho al seu terreny.

Amb «Nòmades» (Propaganda pel fet, 2015) demostraren la maduresa que estaven assolint les seues cançons. I amb el primer avançament del nou disc, Vida, els Smoking ha contat amb la fantàstica presentació que significa l’enregistrament d’un videoclip dirigit per Pau Berga de Tresdeu Media, productora responsable d’una peça audiovisual de gran qualitat cinematogràfica. Vida és, sense dubte, un crit d’esperança, amor i estima, un crit d’il·lusió per canviar la història i capgirar la realitat, per trencar el reflex d’allò que no els agrada, per invertir la gravetat i reprendre el control de les seues vides.

Amb Murs, que ha comptat amb la màgia de Pau Berga i la complicitat de Mario Sancho i Hugo Caminero com a responsables de producció i il·luminació, respectivament, s’evidencia la potència d’un Tour Salvatge. La banda ja ha publicat les primeres dates de presentació a partir de març. Pedreguer, València, Barcelona, Valls, Manresa, Alacant, Madrid i Lleida són algunes de les seues primeres parades en una gira que es preveu extensa.

Amb aquest darrer treball, Smoking Souls fan un pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l’èpica del dia a dia. Un disc en què demostren perquè són el que ja són.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *