Unes quatre mil persones van gaudir dels concerts, la gastronomia i la naturalesa el Diumenge de Pasqua a Segària

El II Gegant, el festival musical en plena naturalesa celebrat diumenge passat 16 d’abril a Segària, va ser tot un èxit quant a participació, i va complir el seu objectiu de conjugar la música, la naturalesa, les activitats familiars i la gastronomia mitjançant una proposta per a tots els públics que va estar organitzada per l’Ajuntament d’Ondara. En un dia amb una meteorologia que acompanyava a gaudir de l’aire lliure, van ser milers les persones de totes les edats, tant d’Ondara com d’altres punts de la comarca i també de fora, que van pujar a Segària a viure amb intensitat els concerts, les foodtrucks, les activitats per a les famílies i els passejos per la muntanya, tornant a oferir el Gegant una potent proposta musical i d’oci en la seua segona edició.

Unes quatre mil persones van gaudir de la proposta durant tota la jornada del diumenge. Les Regidores de Cultura i d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual i Mar Chesa, han destacat l’alta participació registrada en totes les activitats; tant en els concerts, com en els tallers, en les activitats per a xiquets, en les rutes a la Cova Fosca, etc, així com la satisfacció expressada pels assistents al festival. Així mateix, han donat les gràcies als huit grups musicals que van participar en l’esdeveniment (Deshora; Nudo Windsor; The Howlin’ Mojos; Son and The Holy Ghosts; Solar; Betty Fish & the Sharks; Garaje Florida i El Día Eléctrico), i també a la batucada Ondaratack, i als DJ’s dels programes de la Veu d’Ondara “Va de rock” i “La Cosa Nostra”. Han agraït la seua presència al públic, del que han destacat el bon comportament cívic que va regnar durant la jornada, celebrada en un paratge natural. Raquel Mengual i Mar Chesa també han volgut agrair a la Policia Local i Protecció Civil, així com tots els col·laboradors i voluntaris que van contribuir a fer realitat el II Gegant.

Quant als concerts, es van celebrar des de les 12 i fins a les 20 hores a l’escenari instal·lat al camp de tir de Segària, amb la muntanya de fons, i van comptar amb l’actuació de huit grups musicals provinents de la Marina Alta, de València, de Múrcia i de Mallorca, en diferents idiomes; valencià, castellà i anglès. Van actuar per orde, Deshora (banda de Punk Rock de la Marina Alta); Nudo Windsor (Indie Pop des de València); The Howlin’ Mojos (Rhythm and Roll des de la Marina Alta); Son and The Holy Ghosts (des de Mallorca amb un potent directe), Solar (banda de rock alternatiu de la Marina Alta); Betty Fish & the Sharks (banda que va oferir una desenfadada sessió de ball amb música dels anys 60); Garaje Florida (de Múrcia amb el seu Garaje Psicodèlia) i El Día Eléctrico (Electro Pop des de Mallorca). Entre canvis de grups, les sessions van anar a càrrec dels DJ’s dels programes de la Veu d’Ondara “Va de rock” i “La Cosa Nostra”. A més a més, el grup de batucada Ondarattack també va animar amb la seua presència la jornada en la muntanya.

El Gegant va comptar amb públic de totes les edats, i també va haver-hi propostes per als més menuts, amb divertits i variats tallers (Gegant-Rocker; reciclatge, pintura d’objectes, milotxa de Pasqua japonesa…), manualitats i jocs; una divertida gimcana loca, i rutes guiades a la Cova Fosca; així com diferents tipus d’ofertes gastronòmiques, amb la instal·lació de quatre caravanes de foodtrucks, servei de barra, i parades de comerços locals.

L’organització, a fi de protegir la naturalesa i el medi ambient, en celebrar-se aquesta proposta en un paratge natural, va comptar amb gots retornables i cendrers de butxaca, i a fi d’evitar la massiva afluència de vehicles particulars, es va disposar un servei de bús des de l’aparcament del MasyMas fins al parc de Segària, per a pujar al matí i tornar a la vesprada. També es van condicionar terrenys cedits per particulars que van ser utilitzats com a aparcament.

En l’organització de la 2a edició del Gegant han col·laborat Atòmic Studio, Màxim Sound, Fundació Baleària, Oliva Nova Beach & Golf Resort, Enerym; Personal Trainer, Acuanat, Colla Ecologista Segària, Baladre Granja Escola, Mascotetes, Monverd, Màxima Bikes, Larouch Art de Carrer, Ondarattack i SINMA Ondara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *