XII MINI JOCS OLÍMPICS DE LA MARINA ALTA 2017

Tornen els Mini Jocs a la Marina Alta, com és característic, l’esdeveniment es programa de manera biennal, des de 1995 i que enguany 2017 ja son XII les edicions dels Mini Jocs en la Marina Alta.
Son molts els anys que, caracteritzen aquest esdeveniment com la recreació de les olimpíades a la comarca, on cada esportista representa la seua població, i moltes les edicions que, els han convertit en un dels esdeveniments esportius més importants de la Marina Alta, a més d’un referent organitzatiu per a tota la Comunitat Valenciana. En la última edició es citaren al voltant de 1500 esportistes de entre 11 i 14 anys, així com un públic visitant estimat de 9000 persones.
La seu dels Mini Jocs és Dénia, com a cap de la comarca, i aprofitant la disponibilitat i centralització de les seues instal·lacions. L’esdeveniment es desenvoluparà durant tres dies, 19, 20, i 21 de maig; el divendres, la cerimònia inaugural, amb desfilada de les delegacions municipals, els juraments d’esportistes, entrenadors i dels jutges, i l’espectacular encesa del pebeter; el mateix divendres i dissabte, amb el transcurs de la competició; i diumenge, amb les emocionats finals i l’acte de reconeixements, lliurament de medalles i clausura.
Aquesta activitat, ha aconseguit ser tot un referent, una cita que tots; participants, familiars i públic en general, recorda i espera, amb interès i expectació. Motiu de la XII edició dels Mini Jocs Olímpics Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *